1 nov 2018

Cuertá la carretera de Ciarrodrigu

La carretera entri Ciarrodrigu y Coria, la C-526, estará cuertá pol un mes, dendi'l 22 d'Otubri (lunis) jasta'l 23 de Noviembri (viernis) pol mé'l arregru que van a jadeli. 
Carretera cuertá nel Empalmi

El cachu qu'está cuertáu es el que va dendi'l Empalmi de Peñaparda (km. 34'600) jasta la pista que va a Payu, antis de llegal al Puertu Peralis (km. 41'600). Pol mé d'esti corti, el caminu a Coria y Cáciris pasa hogañu pol Peñaparda y pola metá de Payu.

Al estal cuertá la carretera Ciarrodrigu ha jechu que pasin tamién los cambionis por dambus dos pueblus. En Payu, los problemas enas callis han jechu que haigan teníu de ponel semáforus a la entrá y a la salía del lugal, de mó y manera que no puéan encontralsi dos cambionis en drentru el pueblu.

Esti cachu es unu de los tres que van a arregral, pos está pensáu arregral tóa la carretera entri Robrea y el Puertu Peralis. El últimu arregru se jidu ya hai unus 25 añus, cuandu pasó por El Rebollal la Vuelta a España.

1 comentario:

  1. Maldita la gracia que le jadi estu a los Payengus. Creu que se podía habel arreglau sin molestal tantu a los dos pueblos.

    ResponderEliminar